UNG Houtconstructies word geleid door Richard Zwaagmans en Otto van Olphen. Samen hebben we ruim 35 jaar ervaring in de in de prefab industrie. Wij willen met UNG Houtconstructies BV de efficiëntie, kwaliteiten en Vakmanschap voortzetten die wij al jaren lang gewend zijn. Prefab elementen produceren van een hoge kwaliteit. Juni 2013 besloten we om deze stap te zetten.

Belangrijke uitgangspunten hierbij waren een goed logistiek proces, een uitgekiende bouwmethode en continu werken aan professionaliteit. Vanuit dit principe is in 2013 UNG Houtconstructies BV in Leeuwarden ontstaan!

 

UNG Houtconstructies BV.

Met onze positieve interne & externe klant en servicegerichte instelling denken wij mee in de verbetering van de bedrijfsprocessen. Wij hechten waarde aan onze klanten, zijn daadkrachtig, resultaatgericht en nemen onze verantwoordelijkheid. No-nonsense en kostenbewustheid kenmerken onze bedrijfscultuur, waarin we door samenwerking streven naar vooruitgang en perfectie, Gewoon zoals het hoort! Hierbij zijn heldere communicatie en openheid van groot belang. De bouw wordt gecoördineerd en uitgevoerd vanuit Leeuwarden, maar wij zijn onze klanten door heel Nederland van dienst.

Wij tekenen en fabriceren de houtconstructies in eigen beheer. Zo zijn we niet afhankelijk van toeleveranciers en hebben we korte lijnen tussen de klant, de werkvoorbereiders en de mensen op de werkvloer. Zo zijn we goed in staat om onze klanten het beste eindproduct te leveren.